Meistä

Historiaa

Lari Simola valmistui autokorinkorjaajaksi vuonna 2002 ja työskenneltyään muutaman vuoden muualla, perusti oman yrityksen vuonna 2005 lapsuudenkotinsa pihapiiriin. Vuonna 2008 toiminta muutti suurempiin tiloihin saman pihapiirin toiselle laidalle valmistuneeseen uuteen halliin.

Vuodesta 2009 alken toisena yrittäjänä kolarkorjaamolla on työskennellyt Larin vaimo Jenni Simola. Tällä hetkellä yritys työllistää Larin ja Jennin lisäksi kaksi työntekijää, joista toinen oppisopimuksella työtä oppimassa. Aina toisinaan meillä on ollut myös harjoittelijoita ammattikoulusta ja TETtiläisiä sekä duuniluokkalaisia yläkoulusta. Myös TE- palveluiden kautta työllistettäviä työntekijöitä on ollut muutamia. 

Arvot

Olemme pieni perheyritys, jonka vahvuuksiin kuuluu asiakkaiden kohtaaminen ja tunteminen. Meidän on helppo joustaa asiakkaan tarpeiden mukaan ja kaikesta voi aina neuvotella.

Mieluusti otamme vastaan niin palautetta kuin kehitysehdotuksiakin, joita voi antaa niin puhelimella kuin sähköpostilla, somekanaviemme kautta tai voit vaikka piipahtaa käymään!

Meistä

Kolarikorjaamomme on kehittyvä yritys, jossa asiakkaiden on helppo ja mukava asioida. Kalustoa ja kokemusta on vuosien varrella karttunut tasaisesti ja pystymme tarjoamaan asiakkaille kaikki kolarikorjaukseen liittyvät palvelut ajanmukaisin työvälinein- ja menetelmin. Kouluttaudumme myös säännöllisesti pitääksemme tietomme ja taitomme ajantasalla. Maalaustyön hankimme ostopalveluna luotettavilta yhteistyökumppaneilta.

Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa työntekijät viihtyvät ja toivomme että voimme tulevaisuudessa  tarjota työtä useammalle ammattilaiselle.