Kolarikorjaukset

Teemme kaikentasoisia kolarikorjauksia pienistä naarmuista ja pintavaurioista aina vaativiin rungon- ja korinoikaisuihin. Korjaamme myös muoviosia erilaisia menetelmiä hyödyntäen. Vahingon sattuessa ota rohkeasti yhteyttä ja tule käymään niin tarkastamme vauriot ja teemme korjauskustannuslaskelman. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja tarvittaessa autamme vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Lasit

Vaihdamme ajoneuvoihin niin tuuli- sivu- kuin takalasitkin. Mikäli autossasi on lasivakuutus, maksat vaihdosta vain omavastuuosuuden. Tiesitkö että Pohjantähden lasivakuutus kattaa myös ajovaloumpioiden lasit? Tarvittaessa myös kalibroimme tuulilasikamerat vaihdon yhteydessä.

Korjaamme lisäksi myös tuulilasien kiveniskemävauriot. Jos autossasi on lasivakuutus, kiveniskemien korjauksessa omavastuu on 0€. Mikäli tuulilasiisi tulee särö, kannattaa korjaus suorittaa mahdollisimman pian särön leviämisen estämiseksi. Ennen korjausta kannattaa välttää lasille kohdistuvia suuria lämpötilanvaihteluita. Epäpuhtauksien sekä kosteuden pääsemistä kiveniskemään voi ehkäistä asentamalla läpinäkyvä teippi vaurioituneeseen kohtaan.

Ruostetyöt

Korjaamme erilaisia ruostevaurioita. Ota yhteyttä ja tule käymään niin selvitetään paras korjaustapa ja saat arvion kustannuksista.

Nelipyöräsuuntaukset

Teemme nelipyöräsuuntaukset ajanmukaisella 3D- laitteistolla henkilö- ja pakettiautoihin. Pyöränkulmat kannattaa tarkistaa ja säätää mikäli autoon on vaihdettu niveliä ja tuntuu ettei auto kulje suoraan tai renkaat kuluvat epätasaisesti. Ota yhteyttä, mikäli ongelmia pyöränkulmien kanssa ilmenee, tai olet epävarma siitä olisiko tarkastus ajankohtainen.

Alustan- ja korinmittaukset

Suoritamme myös alustan- ja korinmittauksia. Meiltä saat Trafin vaatimat dokumentit mittatuloksista, mikäli niitä kolariauton korjauksen jälkeen vaaditaan. 

Ajovalojen kiillotus

Kiillotamme sumentuneet ajovalot kirkkaiksi ja säihkyviksi. Vaihtoehtoina on joko umpion pinnan hartsitus tai lakkaus. Molemmissa menetelmissä valoista hiotaan ensin vanha pinta pois ja sen jälkeen pinnoitetaan valitulla tavalla. Lakkaus antaa hieman kestävämmän lopputuloksen, hartsitus taas on hieman kevyempi ja edullisempi vaihtoehto.

Automaalaukset (Tulossa alkukesästä 2024)

Hankimme tällä hetkellä maalaukset luotettavalta alihankkijalta, oma maalaamo toimitilojemme yhteyteen avautuu alkukesästä 2024.