Yhteystiedot

Kolarikorjaamo L.Simola Oy

Jahkolantie 68 16900 Lammi

041-4578831

info@lsimola.fi

Ajo- ohjeet

Jotkin navigaattorit sekoittavat Jahkolantien Yliseen Viipurintiehen, joka on naapurissa. Korjaamo ei kuitenkaan sijaitse Jahkolan teollisuusalueella, vaan jonkinverran siitä sivussa.

Lammin kirkonkylältä matkaa on noin 4 kilometriä, aja Mommilantietä kohti VT 12, käänny vasemmalle Lahden suuntaan ja käänny siitä heti oikealle Hausjärvelle päin. Noin 200 metrin päästä kääntyy oikealle Jahkolantie, jonka varresta löytyykin sitten opastekyltit, jotka johdattavat perille.

Tampereen suunnasta tullessa käänny VT 12:ltä oikealle risteyksestä Hausjärvi 36, aja 200m ja käänny jälleen oikealle Jahkolantielle, tien varresta löytyy opastekyltit perille.

Lahden suunnasta tullessa käänny VT 12:ltä vasemmalle risteyksestä Hausjärvi 36, aja 200m ja käänny oikealle Jahkolantielle, tien varresta löytyy opastekyltit perille.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

@kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo L. Simola Oy

@kolarikorjaamo

Laskutustiedot

Vastaanotamme laskut ensisijaisesti verkkolaskuina

Verkkolaskutustiedot: 

Verkkolaskuosoite: 003729601037 Välittäjätunnus: 003708599126 Välittäjä: OpenText

Mikäli verkkolaskutus ei ole mahdollista, voit lähettää laskun myös PDF- muotoisena sähköpostilla. Huomioithan kuitenkin että tämä sähköpostiosoite on tarkoitettu ainoastaan laskuja varten, ethän lähetä siihen muuta postia.

Pdf-laskut sähköpostilla: 

kolarikorjaamolsimolaoy@heeros-invoices-fi.com

Paperilaskut voi lähettää osoitteeseen:

Kolarikorjaamo L. Simola Oy

c/o Heinolan Yrityssuunnittelu Oy

Lamminraitti 18

16900 Lammi

Tähän osoiteeseen vain laskuja, ei muuta postia kiitos.